J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!

Trio J15 srga for rets frste poengtap for Kopervik i kveld!

J15, 1. div Rogaland, Trio - Kopervik 2-2 (1-2).

Kopervik kom til Husnes som serieleiar med 6 strake sigrar i rets seriespel. I dag fekk dei tff kamp om poenga fr aggresive og gode Trio jenter som fekk belnning i kraft av eit fortent poeng.

2 fine ml av Ida og hard jobbing p midtbanen
Med keeper Malene sjuk var Linnea og Jenny (J14) svrt sporty og tok ein omgang kvar i ml. Begge klarte seg veldig bra i ei  uvant rolle.

Ingeborg var banens beste i dag og rydda opp i stor stil i midtforsvaret
Etter ha mtt dette Kopervik laget nokre gonger var vi litt usikre p kva som var beste presshgde, men valgte starte med hgt press. Vi fekk ikkje ein gong prvd p dette fr 2 flotte ml var scora. Vi var frst ute og scoringa m ha kome fr det frste minuttet var passert. Eit glitrande frste angrep av Trio jentene endar med frispeling p hgre av Cecilie. Eit hardt og lavt innlegg fr Cecilie blir mtt av motsatt indrelpar Ida og kontant i nota. Oppvisning i angrepsspel - BRAVO!! Kopervik ville ikkje vera drlegare og utlikna umiddelbart p sitt frste etablerte angrep. Frispeling mellom vr venstreback og midtforsvar og kontrollert med innsida i hjrna til 1-1. Resten av omgangen er jamnspelt, men Kopervik fr eit noko heldig 1-2 ml p ein overgang ca etter ein halvtime. Dei har i tillegg ein i tverrliggar fr skrtt hald etter dette, mens vi har eit par store mulighetar ved Julie som kunne gitt uttelling.

God kamp av June p hgrebacken!
Pause med 1-2 til tabellleiaren, men ein bra omgang av oss og langt fr umulig f noko med seg fr kampen er vi enige om. Vi velger og prva lavt press fr start i andre omgang, d Kopervik hndterte vrt forsk p hgt press bra og spelte seg fri fr dette kvar gong. D blei det slsing av energi for vr del:-)

Jenny steppa inn og leverte ein sikker og god omgang i ml i andre omgang
Det meir kompakte Trio laget spelte ein meget bra 2. omgang mot serieleiaren. Kopervik fekk mindre rom og vi fekk mange gunstige brudd og kontringar. Vi slepp ikkje til jentene fr Karmy i det heile tatt p 40 minutt, kun eit par langskudd som 14-ringen Jenny i buret vrt enkelt tok med den strste selvflge. Vi skapar ein god del ogs i andre omgang og etter god duellering og gjenvinning oppe i Kopervik sitt felt fr Ida foten p ballen til ein fortent utlikning til heimelaget.

Super innsats av Linnea bde som vikar-keeper og i forsvar
Ein meget bra prestasjon av jentene i dag, der alle sto opp og jobba saman som eit lag. Midtforsvaret med Ingeborg og Ariana var tilbake p sitt ypperste niv. Kaptein Ingeborg gjorde knapt ein feil i dag og m f tittelen banens beste, i kamp med mange gode p laget sitt.

Neste kamp er neste tirsdag, heime mot Falkeid.

Laget i dag:
Linnea, Astrid, Ingeborg, Ariana, Malin, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Sophie, Julie, June, Jenny.

Kristine, Stig, Per Einar

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra