Daft mot erkerivalen

G13: Rosendal-Trio3 4-0. Vi er litt for daffe om dagen og heller ikkje eit lokaloppgjer mot erkerivalen var nok til f tilstrekkjeleg tenning. Greit meine at det kl Rosendal er det viktigaste som fotballag, men vi er ikkje karar om f det ut i innstilling og arbeidsinnsats.

I tillegg var vi srs upresise med ball i dag og d bli det vanskeleg vinne kampar. Det blir for mykje tspark, utside, chipping og for lite sjel i ei sjeldan innsidepasning. Dette kan vi betre om vi berre vil.

Rosendal fekk to ml i kvar omgang og var eit hakk betre, men kanskje ikkje s mykje som sluttresultatet viser. Vi hadde ogs ein del sjansar, men heller ikkje framom ml var vi nyaktige nok. Abdisalan hadde eit tidleg stolpetreff og finaste angrepet fr pause kom d Noah presist fann Vegar p kant, og Brage hadde berre litt for f hrtustar p ballen d innlegget kom. Ogs etter pause hadde vi ei lita handfull feite tilbod. Nrast var Brage, som dundra ballen over fr 5 meter etter at Elias la skrtt ut, og Mohammed med eit skot utanfor etter fin vegg med Abdisalan.

Men totalt sett ein fortent siger til Rosendal, som ville litt meir. Vonleg vil vi ogs litt meir nr topplaget Odda kjem p besk 16.mai. Og det medan underteikna sit p Brann stadion og ergrar seg over innsatsen til eit anna heimelag :)

Kampfakta fr Rosendal kunstgras

G13: Rosendal-Trio3 4-0 (2-0)
1-0 (4 minutt)
2-0 (22 minutt)
3-0 (38 minutt)
4-0 (41 minutt)

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Michael Lland, Andre Nordy, Jonas Hjelmeland Naterstad, Vegar Seljelid Joleik, Noah Smith, Abdisalan Zekeriye, Brage Kvandal, Mohammed Aljajan, Elias Ulbi, Mathias Veastad, Hkon Georg Rssland.

- Are Ulseth

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra