Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging

Skadeforebygging ogforsikring er spass sentrale tema i prosess med bli Kvalitetsklubb, at det erkrav til noko grundigare og mlretta informasjon p desse tema fr klubben tildei ulike laga.

Forsikring;

Dette er dekka av kap. 11 i vr klubbhndbok som ligg p vrheimeside. Basis for alle i Trio Fotball er at ein er dekka av Lagsforsikringsom klubben opprettar for alle sine lag. Medlemsavgift og treningsavgift somkvar spelar betalar, er med p finansiere dette. Nr uhellet frst er ute, kandet vera nskjeleg med raskare og betre hjelp/behandling enn det ein kan fgjennom lagsforsikringa.

For dei som ynskjer sikra seg best mogeleg i sliketilfeller, s tilbyr NFF utvidet forsikring. Dette er ei individuellforsikring og m opprettast av spelar/fresett det vert ikkje gjort avklubben. Prisen p denne forsikringa er i 2019 kr. 1.450,-.

Meir info finn ein p:https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/

Skadeforebygging;

Dette er dekka av kap. 8 i vr sportsplan som ligg p vrheimeside. Vi er ein liten klubb, med fleire marginale lag som ikkje tler mangeskadeforfalla. Viktigaste vi kan gjere for forebygge skadar er sjviktigheten av ei god og grundig oppvarmingskt. Vi m vera trygge p atmuskulaturen er varm fr vi begynner med vingar/spel som inneber eksplosivebevegelsar og strre pkjenningar. Anbefalinga fr NFF til oppvarming finn dep www.skadefri.no.

Ein vil aldri heilt klara unng skadar. Typiske gjengangararvil vera strekk og ankelovertrkk. Ved kraftige ankelovertrkk vil ein frstmtta ta det med ro til heving og smerter har roa seg. Deretter er det viktig teipa ankelen til trening/kamp ein periode. Samtidig er det og anbefalt brukabalansebrett for prva bygga opp igjen funksjonaliteten i leddbndet iankelen.

Her finn ein meir om skadeforebygging og-behandling: http://skadefri.no/idretter/fotball/

Per Einar Gjerding

Kvalitetsklubbansvarleg

Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]
Trio J15 til Sr Cup til helga
Les meir [19.06.2019]
Klubben treng kjkken-hjelp p Fotball skulen!
Les meir [19.06.2019]
Gode resultat for Trio symjarar under rets ADO cup