Flaks

G13: Trio3-Trio1 4-3. Husnesgjengen tok i mot Valegjengen til dyst i G13-klassen p Kvednabekkjen. Dette brukar alltid bli tette og jamne kampar, s ogs i dag. Alt i alt var vi srs heldige som fekk sigeren i dag, for i andre omgang var valegutane klart best.

Hkon, Abdi og Andre p scoringslista i same kamp er litt av ei oddsbombe. Eit par av desse har underteikna knapt sett score i kamp, etter snart to r med laget. Men i dag skjedde det. Hkon med eit hgt langskot, som motvinden bremsa akkurat nok til ramle inn rett under tverrliggaren. Perfekt timing - eller ein god dose flaks :)
Og Abdi og Andre scora p kvar sin gode corner fr Brage, der vi endeleg klarte f til aggresivitet og bevegelse inn i feltet idet serven kom.

For Trio1 (Valen) snappa Sander ei igangsetting bakfra og scora sikkert, og han var kontant framp p retur d Tristan smelte ballen i stolpen. Dermed 3-2 etter frste omgang, som var av type ok i spel. Vi var best i starten, Valen kom sterkare mot slutten.

I andre omgang tok derimot Valen kraftig over. Dei har noko for mykje fokus p hge og lange ballar etter underteikna sin smak. Vi hengte oss litt for mykje p det, og dei gongane vi prvde p igangsetting bakfra, var det ofte feil tidspunkt d vi hadde press p oss. Dermed var det 'bortelaget' som sto for trkket, og vi kom knapt til sjansar heile omgangen. Fredrik utlikna d han var sikker leine med keeper, og det hadde ikkje vore noko seie p om dei hadde ftt bde eitt og to og tre ml til. Men Martin var formidabelt p hugget i Husnesburet, og Andre og forsvaret kjempa godt i mot.

Som om ikkje det var nok: Enda meir flaks hadde vi d Mohammed sendte av garde eit kilometerhgt vdeskot fr midtbanen. Ballen datt utruleg nok inn bak keeper, heilt oppe i hjrnet. To nye praktredningar av Martin i sluttminutta og dermed fekk vi 3 heldige poeng med oss. Gutane er sikkert ngde med det, men skal ein vera nktern, s var dette nok ein drleg andreomgang fr vr side, slik vi ogs har hatt i dei to siste kampane. Men vi skal ta med oss at vi bretta betre opp ermene og klarte halde innsatsen p topp gjennom heile kampen denne gongen.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G13: Trio3-Trio1 4-3 (2-1)
1-0 (7 minutt) Hkon Georg Rssland
2-0 (9 minutt) Abdisalan Zekeriye
2-1 (15 minutt) Sander Wang
3-1 (21 minutt) Andre Nordy
3-2 (28 minutt) Sander Wang
3-3 (48 minutt) Fredrik Saghaug Eikeland
4-3 (62 minutt) Mohammed Aljajan

Dommar: Torstein Olderkjr

Trio3 sitt lag:
Gunnar Eikemo Steine, Martin Fjeldstad Smith, Andre Nordy, Hkon Georg Rssland, Mathias Veastad, Jonas Hjelmeland Naterstad, Abdisalan Zekeriye, Brage Kvandal, Vegar Seljelid Joleik, Michael Lland, Noah Smith, Mohammed Aljajan.

Trio1 sitt lag:
Fredrik Saghaug Eikeland, Andreas Eikemo Ersland, Brage Ripel Harsvik, Anders Matre Vangsnes, Andri Sigthorsson, Tristan Thorkildsen Thorsen, Emil Haugan Solheim, Trym Svellingen Hammer, Joar Langeland, Thomas Prestnes, Sander Wang.

- Are Ulseth

Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]
Trio J15 til Sr Cup til helga
Les meir [19.06.2019]
Klubben treng kjkken-hjelp p Fotball skulen!
Les meir [19.06.2019]
Gode resultat for Trio symjarar under rets ADO cup