God frste, ingen utteljing

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.div kvinner: stsiden Asky-Trio 3-1. Damelaget tok turen til Asky sndag i det som var venta bli eit jamnt oppgjer. Og det vart det. Fr pause hadde vi ogs flest sjansar, men totalt var eit solid stsidenlag eit hakk betre.

stsiden starta sesongen med tre tap, noko som skuldast stor andel av russ og mykje frver, men i det siste har dei vist at dei nok hyrer heime p vre halvdel. S ogs i dag. Men vi gjorde ein god frsteomgang og forutan to gode angrep p hgresida, samt scoring d spissen brukte neven til ta ballen forbi vr utrusande keeper, s hadde vi god kontroll defensivt.

Framover gjorde Kristine ein stor jobb p topp, i frver av toppscorar Aria. Nrast var ho d Rebekka vrengte eit innlegg bak forsvaret, men skotet gjekk rett utanfor. Det gjorde den og d ho drog seg fri p vel 20 meter, og p to store sjansar p corner. Den tredje av Sofia sine gode cornerservar, la Luwam ned til Rebekka, som fekk skotet blokkert p mlstreken.

Rebekka herja p hgrekanten fr pause og hadde to store sjansar sjlv, i tillegg til mate medspelarane med gode innlegg. Men ml fekk vi ikkje.

1-0 til pause og drleg start p andre omgang. Vi gjorde nokre endringar, som fall drleg ut. Og heimelaget fekk tidleg 2-0, p ein overgang vi berre nesten klarte demme opp for. Litt meir vilje...

Langt svakare andreomgang av oss og frre sjansar. Emma og Selma hadde vre beste tilbod, men i staden fekk stsiden 3-0 p straffe. D hjalp det ikkje med gjennomlp og scoring av Mariel heilt p tampen. Alltid surt tape, men stsiden var betre enn tabellen tilseier. Best for oss i dag var Rebekka, med ein strlande frsteomgang.

Neste helg er det heimekamp mot serieleiar Vestsiden-Asky, som i flge dagens motstandar er fullt mogleg sl.

5.div kvinner: stsiden Asky-Trio 3-1 (1-0)

1-0 (22 minutt)

2-0 (49 minutt)

3-0 (84 minutt) straffe

3-1 (89 minutt) Mariel Musland Madsgrd

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Siren Njs, Selma Kvalheim, Christine Solheim Fjelland, Christine Musland Madsgrd, Sofia Televik, Mariel Musland Madsgrd, Elisabeth Hansen Eide, Emma Heggy, Kristine Ens Medhaug, Rebekka Ren, Malin Saug, Luwam Kahsay, Helene Eikenes,

-Are Ulseth

Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]
Trio J15 til Sr Cup til helga
Les meir [19.06.2019]
Klubben treng kjkken-hjelp p Fotball skulen!
Les meir [19.06.2019]
Gode resultat for Trio symjarar under rets ADO cup