J15 slo Haugar2 heile 9-0 i siste vrkamp

Jentelaget avslutta vren med stil gjennom 9-0 siger mot Haugar 2

J15, 1. div Rogaland, Trio - Haugar2 9-0 (5-0).

Jentelaget tok torsdag i mot Haugar2 for vrens siste seriekamp. Ut fr tabell var Trio jentene klare favorittar og dei innfridde dette med strste sigeren for ret etter 9-0 i mlprotokollen.

Meget bra kamp i ml av Malene!
Vi pnar imidlertid svakt. Frste 7-8 minutta evnar vi ikkje roe ned og etablere spel og det er ein litt kaotisk start p kampen fr begge lag. Vi fr ei noko heldig scoring tidleg ved Ida p frispark fr rundt 30m. Dette ser ut til lfta laget for vi hevar oss etter dette og begynner finne kvarandre med godt samspel. Dette frer som kjent ofte til mlsjanser og vi aukar neste halvtimen til ei solid 5-0 leiing til pause, etter fleire fine scoringar. Julie 2, Cecilie 1 og eit sjlvml stod bak dei 4 mla.

Julie blei dagens Trio jente med 5 ml og fleire fine assist
I pausen var vi enige om prva g utp og nullstilla og levera ein god omgang til.

13-ringen Leah leverte svrt bra p venstre back i andre omgang!
Dette klarar jentene med glans. Dei leverer ein solid andre omgang og puttar p 4 gonger til. Ballen gr langs bakken og vi produserer masse. Julie er i storslag og setter dei 3 frste, ein av dei p straffe. Cecilie setter kampens siste til 9-0.

Synna er i kanonform for tida og leverte stort spel fr sentral midtbane ogs i kveld
Nok ein solid lagsiger der mange viser bra form fr sommarens hgdepunkt; Sr Cup i Kristiansand som startar neste helg. Dagens Trio jente blei naturleg nok Julie med 5 ml og fleire gode assist. Gledelg ogs at vi held nullen gjennom solid forsvarsspel og meget bra spel av Malene i ml. Einaste negative i dag er skade p Astrid i ein arm, vi hpar det gr fint og at ho er klar neste helg:-).

God dommar var Marius Quam fr Halsny.

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Malin, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Astrid, Julie, Linnea, Leah, Sophie.

Kristine og Per Einar:-)

Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]
Trio J15 til Sr Cup til helga
Les meir [19.06.2019]
Klubben treng kjkken-hjelp p Fotball skulen!
Les meir [19.06.2019]
Gode resultat for Trio symjarar under rets ADO cup