Close, but no cigar

G13: Trio2-Stord3 2-4. Det vart ein jamnspelt og spanande kamp i G13-klassen p Kvednabekkjen fredag kveld. Dette var siste heimekamp for vrsesongen og det kunne vippa bde to og tre vegar, fr stordinga punkterte mot slutten.

Stord starta kampen best og pressa oss bakover, og dei fekk ogs tidleg 0-1. Men etter det fekk vi lfta oss og i gong litt meir pasningsspel. Midt i omgangen utlikna vi ogs. Mohammed var god i dag og han vann ballen inne p Stord sin halvdel. Elias overtok, gjekk av ein mann og vi fr nok i fleire veker framover hyre av han kor langt opp i vinkelen det skotet sat :)

Men Adam hoppa ikkje paradis srleg lenge, for litt kommunikasjonssvikt bak og Stordspissen snappa kula og sette inn 1-2. Men vi gav oss ikkje. Elias spelte fri Vegar, som var berre ein flott keeperparade fr utlikne. Det klarte i staden Mohammed, etter at Vegar gjorde forarbeidet. Skot fr srs skrtt hald, men den suste inn i langhjrnet. Ein annan som var p hugget i dag var Gunnar og han fekk to gode sjansar etter corner. Den frste var ein kanon fr 20 meter og hadde fortent ein betre skjebne enn at keeper fekk fista ballen over.
2-2 til pause. Greit nok, her ville innsatsen avgjere.

Og det var tett og spanande gjennom det meste av andreomgangen. Gunnar var nrast for oss med eit skot i nettveggen etter forarbeid av Elias, og i motsatt ende leverte Martin to kjemperedningar. 2-3 kom litt undvendig midt i omgangen, men dette sto og vippa. Mohammed med eit skot i utsida av stolpen.

Mot slutten tok vi litt meir sjansar og d avgjorde Stord med 2-4 p ei kontring. Rett etter tredde Abdi gjennom til Michael p hgrekanten. Han skar inn, men nok ei flott redning av Stordkeeperen. Dermed ebba kampen ut med 2-4. Trass tap, ein kjekk og spanande kamp mot ein positiv og jamnbyrdig motstandar.

No ventar siste vrkamp, borte mot Stord 2 p tysdag. Det er hakket tffare, men ikkje umogleg.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G13: Trio2-Stord3 2-4 (2-2)
0-1 (6 minutt)
1-1 (16 minutt) Elias Ulbi
1-2 (18 minutt)
2-2 (23 minutt) Mohammed Aljajan
2-3 (50 minutt)
2-4 (66 minutt)

Dommar: Hallvar Saghaug

Trio sitt lag:
Martin, Michael, Andre, Gunnar, Vegar, Noah, Mohammed, Mathias, Elias, Hkon, William, Abdisalan.

- Are Ulseth

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019