Trio J15 til Sr Cup til helga

J15 deltar p Sr Cup fr lrdag 22/6

Trio sitt 15-rs lag for jenter har valgt Sr Cup deltaking i r. Etter Haugesund og Regy Cup som 13-ringar og B Sommarland Cup i fjor som J14, gr turen i r til Kristiansand. Her fr ein kombinert spel p banar av svrt hg standard, med sosialt samvr i forhpentlig fint srlandsvr.

Astrid fekk seg ein smell i siste seriekamp, men er forhpentlig klar for kamp om kula i Kristiansand!
Klassen J15 tel totalt 10 lag og Trio verkar ha komt i den tffaste pulja. Her er litt om kampane og laga ein skal mta:

Linnea har vist fin stigning i vr og gler seg til cup i Kristiansand
Lrdag kl. 08.00: Trio - Kvelde IL.
Denne gr p gamle rverdige Kristiansand Stadion, alts naturgras. Kvelde kjem fr Vestfold, der dei ligg p 7. plass i 'J15 avd C'. Noko uklart kva niv dette tilseier, men her br det vera gode muligheter for vre jenter om dei klarar vkna til fotballspel p denne tida av dgnet:-).

Cecilie har vore involvert i mange ml i vr, vi hpar p det held fram p rets cup for J15
Lrdag kl. 15.00: Trio - Vindbjart.
Denne spelast p kunstgras like ved Kristiansand Stadion. Vindbjart er fr Vennesla og ligg heilt i toppen av 1. divisjon Agder. Dette blir nok ein tff kamp og potensielt ein nkkelkamp i forhold til klara ein plass i A-sluttspel (2 beste).

Sndag kl. 09.00: Trio - Bnes.
Denne gr p sjlvaste Sparebanken Sr Arena! Bergenslaget Bnes har vore blant dei beste i Hordaland siste sesongane og vant nylig 1. divisjon Hordaland suverent med full pott p 8 kampar. Dei verkar kanskje som det beste laget i heile klassen og blir ei STOR utfordring. Blir spennande mta eit s godt lag p ein slik stadion!

Sndag kl 13.10: Trio - Asker SKK Hvit.
Denne gr ogs p Sr Arena, alts 2 av 4 kampar p Start sin heimebane. Noko anna enn skeive og ujamne bakkar p Ekeberg:-). Asker SKK stiller 2 lag i klassen (hvit og svart). Asker har 1 lag i 1. divisjon (7. plass av 8) og eit i 2. divisjon (4. plass av 9). Kan nok og vera med og kjempa om avansement til eit A-sluttspel.

Skulle ein klara A-sluttspel er det spelefri mandag og semifinale tirsdag. Sluttspelskamp i eit eventuelt B-sluttspel gr mandag.

Dette blir spennande og kjekt, vi gler oss til avreise etter skule fredag!

Her er det berre setja p vekkarklokker og flga med p Liveoppdatering fr kl. 08.00 lrdag morgen:-).

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]