Solid siger for damelaget

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

Trio-Smrs 4-1. Triodamene har hatt motgang i dei siste kampane, men mot eitt av dei beste laga i serien vart det tre solide poeng sndag ettermidag.

Trio tok tak i kampen fr start og gjekk i fring fr ti minutt var gtt. Christine F sette inn ein corner som kom p bakerste stolpe. Vi var farlege p daudball og fekk ein stor dobbelsjanse p neste corner, men keeper berga unna Julie si heading. Som venta gjorde begge debutantane fr J15, Julie og Synna, ein srs god figur. Og Julie var ei plage for Smrsstopparane kampen gjennom.

Synna var involvert i 2-0, med eit herleg innlegg som Emma kom inn p bakre stolpe og sette kontant i nota. Og keeper mtte i full strekk p eit tskot fr Julie. Vi trykka p!

Rett fr pause fekk vi ogs 3-0. Keeper kom ut og redda Julie sitt skot, men Aria lobba elegant inn returen. Men det siste som skjedde fr pause, var at Smrs reduserte etter eit flott angrep med presist veggspel. Likevel, frste omgang var vr.

Jamnare etter pause, men vi var farlegast med eit skot fr Mariel, samt ein enorm dobbelsjanse for Aria, etter forarbeid av Mariel. Mange halvsjansar for begge lag mot slutten av kampen, men den einaste som fekk namnet i mlprotokollen var Christine M, som scora sikkert d ho vart spelt gjennom.

Dermed ein fortent siger til Triodamene. Siste vrkamp er borte mot Sdalen neste helg.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

5.div damer: Trio-Smrs 4-1 (3-1)
1-0 (8 minutt) Christine Solheim Fjelland
2-0 (21 minutt) Emma Heggy
3-0 (43 minutt) Aria Haugsdal
3-1 (45 minutt)
4-1 (89 minutt) Christine Musland Madsgrd

Dommar: Steinar Sther, Odda
Tilskodarar: om lag 40

Trio sitt lag
Katrine Yri Rssland, Siren Njs, Rebekka Ren, Selma Kvalheim, Elisabeth Hansen Eide, Christine Solheim Fjelland, Sofia Televik, Aria Haugsdal, Mariel Musland Madsgrd, Julie Ersland, Emma Heggy, Mia Hydal, Synna Gjerding, Kristine Ens Medhaug, Christine Musland Madsgrd, Malin Saug, Beate Vimme.

Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne