J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!

J15 kan jubla etter 2 sigrar og full pott p dag 1 av Sr Cup

Sr Cup, 2019:Trio sitt J15 har unnagjort 2 av 4 kampar i puljespelet i rets Sr Cup. Det har dei gjort med bravur med 13-1 siger mot Kvelde IL og 5-0 mot Vindbjart. I morgon ventar 2 kampar p sjlvaste Sparebanken Sr Arena som vil avgjera om det vert A- eller B-sluttspel for jentene.

Cecilie leverte ein kruttsterk frste dag i Kristiansand
Frste kamp var mot Kvelde IL, allerede kl. 08.00 p rverdige Kristiansand Stadion, som bydde Sr Cup deltakarane p ei strken og nyklipt matte som vanlig. Kvelde bestod hovedsakleg av 14-ringar, kun 2 stk 2004-modellar. Burde nok basert p dette spelt J14 d ein har lov ha med 2 overrige. Det blei ihvertfall einvegskjring i 2 x 25min og etter 9-0 til pause tok vi av Julie for kvile og satte Synna i ml s Malene fekk delta litt i spelet ho og. Det enda til slutt med 13-1 siger og ein god start p turneringa for vre jenter.

Ida var p hugget og scora i begge kampane i dag
Neste kamp er mot eit antatt sterkt lag fr Vennesla, Vindbjart. Dei knivar til dagleg om 1. plassen i 1. divisjon Agder med Flekkefjord. Jentene spelar kanskje sin absolutt beste kamp til dags dato og levnar ikkje det lokale laget ein sjanse. Det str 0-0 til pause etter ein omgang i motvind der deiras keeper er banens beste og gjer mange gode redningar. Det er likevel berre tidssprsml fr scoringa skal komme og Cecilie lukkast endeleg tidleg i andre. D sett ho like godt ein til like etter og deretter lobbar bde Ida, Julie og Synna inn kvar sitt slik at det til slutt endar med komfortable 5-0. Vindbjart klarer ikkje skapa ein einaste mlsjanse mot oss p 50 minutt, etter svrt godt kollektivt forsvarsspel av Trio laget og ein duellstyrke vi ikkje har sett makan til fr i laget. D blir det fort bra og dette lukta det svidd av, imponerande jenter!

Astrid var positiv p kant og scora mot Kvelde
I morgon tidleg ventar ei veldig stor utfordring, d skal vi opp mot Bnes p Sparebanken Sr Arena kl 09.00. Bnes har vore klart best i Hordaland krets siste ret og vann nettopp 1. divisjon J15 Hordaland utan poengtap. Kjekt sj kva vi kan klara her:-). Det heile kan nok bli avgjort i siste oppgjer mot Asker som og gr p Sr Arena, denne kl. 13.10. Skulle ein klara A-sluttspel, gr semi p tirsdag. B-sluttspel, s blir det spel mandag.

I kveld er det cupshow p Torget i Kristiansand:-)

Kristine, Stig og Per Einar

Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne