Slett ikkje gale

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.div kvinner: Trio-Stord 2 0-4. Damelaget tok i mot seriens beste lag til frste haustkamp. Kampen gjekk p Husnes stadion, d seniorlaget har ftt byta til grasbanen som hovudbane for haustsesongen. Trass i baklengs heilt i starten, gjorde vi ein grei prestasjon mot eit temposterkt Stord-lag.

Vi venta ein tff kamp og det vart ein tff start der vi var lite borti ballen dei frste ti minutta, vart hardt pressa og fekk 0-1 i mot allereie etter to minutt. Men etter kvart klarte vi samle oss, tette betre igjen og etablere spel sjlv.

Spissduoen Emilie og Aria klarte valde Stord-forsvaret ein god del trbbel og dei vart til tider stressa i bakre rekkjer. To gonger p to minutt vann Emilie ballen etter forsvarsmiss, braut gjennom, men klarte diverre ikkje avslutte p ml nokon av gongane. Andre sjansen endte med corner, og den stussa Elisabeth like over ml. Brtt lg det Trioscoring i lufta. Og den strste sjansen av alle kom d Christine storma gjennom p hgrekanten og la inn til Aria. Keeper redda skotet, og iherdig jobbing fr keeper og forsvar klarte ogs akkurat blokkere begge returskota fr Aria.

I andre enden hadde Erna to strlande redningar d Stordspissen kom leine mot ho. Men ti minutt fr pause vart det 0-2, p ein betydeleg mindre sjanse. Men relativt jamnt i spel og 4-4 i store sjansar midtvegs mtte vi vera ngde med, sjlv om vi var to under i mlprotokollen.

Andre omgang vart noko tammare. Ogs her fekk vi tidleg baklengs, etter eit fint veggspel. Og etter timen kom 0-4. D sto underteikna i kioskk, s det er sprsml om det mlet i det heile teke teljer. Aria og Emile leverte nokre fine kombinasjonar som endte med gode sjansar til kvar av dei utan lukkast, men totalt sett var vi ikkje like p hugget som i frste. Det var ikkje Stord heller, men dei kontrollerte inn til ein komfortabel bortesiger.

Sidan det var lenge til ferga, nytta stordingane hve til innvie cupteltet til helgas Rema 1000 Husnes Cup med pizzakos. D var Triospelarane og 65 tilskodarar for lengst gtt heim. Neste dyst er borte mot Loddefjord laurdag 24.august.

Kampfakta fr Husnes stadion

5.div kvinner: Trio-Stord 2 0-4 (0-2)
0-1 (2 minutt)
0-2 (36 minutt)
0-3 (52 minutt)
0-4 (61 minutt)

Tilskodarar: 65
Dommar: Annika ye Guddal, Rosendal
Ingen kort.

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Kristine Ens Medhaug, Selma Kvalheim, Rebekka Ren, Siren Njs, Christine Madsgrd, Elisabeth Hansen Eide, Synna Gjerding, Emma Heggy, Aria Haugsdal, Emilie Kaldestad Ersland, Mia Hydal, Ida Lygre, Cecilie Hvik, Helene Vgen Eikenes, Malin Saug.

- Are Ulseth

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019