Solid arbeidsinnsats med tynn bemanning

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

Damer: Loddefjord2-Trio 2-1. Alvenanlegget var oppteke med barnefotballcup i helga, men Loddefjord hadde ordna bane i Kjkkelvik i staden. Sjlv mangla vi mykje folk, men dei 12 vi stilte med gjorde alle ein dugeleg innsats. Og det vart nesten poeng.

Vi sleit i vrkampen mot Loddefjord og fekk eit litt heldig poeng heime, s det var litt bange aningar d vi for frste gong i r var skikkeleg p hla mannskapsmessig. Vi endte p 12 damer p tur, deriblant to ifr J15. Men damene bretta oppe ermene og sto godt p for kvarandre.

Frste omgang starta litt tamt. Vi hadde god kontroll bakover, men skapte lite framme. Sofia, Emma og Ida med nokre halvsjansar og Erna rydda opp ved nokre hve. Ei flott redning p eit hgt skot fr distanse. Dottera p venstrebacken meinte mora var 2-3 cm opp fr bakken d ho hoppa opp og boksa :)

Siste kvarteret tok heimelaget over. Vi sg slitne ut og var p etterskot. 1-0 d vi glymde markering p nytt innlegg etter corner, og 2-0 kort etter d vi mangla markering p eit lp fr midten.

Men vi samla oss i pausen og gjorde ein sterk andreomgang. Malene er keeper p J15, men har ogs erfaring som spiss, der ho fekk spele d ho kom innp midt i frste omgang. Ho gjorde ein dugeleg innsats og plagde heimeforsvaret. Kjempa seg laus og var brtt leine med keeper, men vart stoppa av ein flott parade.

Mia og Aria hadde eit par gode sjansar og vel 25 minutt ut i omgangen lukkast vi endeleg. Emma la inn og Aria drog seg fri og hamra reduseringa i hjrnet. Etter dette trykka vi p og hadde fleire nesten-moglegheiter. Den strste d Aria og Malene hadde ein formidabel dobbeltsjanse. Ballen rulla p tvers innanfor 5-meteren, men ville ikkje inn i nota. Heller ikkje setje Rebekka opp p topp i sluttminutta, gav utteljing. Berre nesten.

Og det skyt som kjent ingen prest av hesten. Likevel skal vi vera godt ngde med innsatsen. Neste helg er det heimekamp mot Eidsvg, eit lag vi skal sl.

Kampfakta fr Kjkkelvik idrettsplass

5.div damer: Loddefjord2-Trio 2-1 (2-0)
1-0 (39 minutt)
2-0 (42 minutt)
2-1 (71 minutt) Aria Haugsdal

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Siren Njs, Rebekka Ren, Christine Solheim Fjelland, Cecilie Hvik, Emma Heggy, Ida Lygre, Sofia Televik, Mia Hydal (Malin fr 60, Mia fr 85), Aria Haugsdal, Malin Saug (Malene Heimvik fr 23).

-Are Ulseth

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord