Ein solid opptur

G13: Solid-Trio3 0-2. Vi tapte ein tett og jamn kamp for Solid i vr. Denne gongen var det vr tur til vinne, men like tett, jamnt og duellprega var det.

Kampen vart ein origie i duellar og tett spel p midten. Vi kunne med fordel bretta spelet meir ut og ftt meir avstand i pasningane. Men vi klarte den biten likevel hakket betre enn motstandaren og vi bretta opp ermene og gjekk til i duellane like mykje som Solidgutane gjorde det.

Og i front hadde vi ein opplagt Elias, som heimelaget aldri fekk has p. Allereie etter fem minutt var han p farten, kom leine og runda keeper - som sg seg naudt til halde rundt og dra spissen vr i bakken. Dermed frispark rett utom mlfeltet og fem minutt p sidelinja for mlvakta (gult kort). Frisparket var det dog ingenting av.

Elias var stadig ein trussel i bakrom og etter halvtimen gjekk vi i fring p ei rask kontring, der Mohammed fann Elias p lp. Sikkert i hjrnet. Og rett etter var han p ny p farten. D vart han dratt ned av ein forsvarar og nok eit frispark rett utom mlfeltet. Det dundra Mohammed i stolpen og ut. Dermed sto det 0-1 favr oss midtvegs.

Litt rette p, men ogs mykje bra. Andreomgangen vart mykje som den frste, der kjemping og duellar sto i hgsetet. Stundom koka det litt og vart i overkant tffe taklingar. Det er frste gong vi har sett Andr vera sint, etter ein sein ettersleng fr ein Solidspelar. Ved nokre hve kunne nok dommaren teke tak og roa gemyttane litt, men lista lg hgt og det gjekk begge vegar.

Ogs etter pause var det Elias som var strste trusselen mot Solidmlet. Andr fann han i bakrom, men ei strlande redning hindra 0-2. Men midt i omgangen fekk vi scoring nr 2. Keeper Martin sette i gong Michael p midten og ein fin flikk gjennom til... kven andre enn Elias. 0-2.

Defensivt hadde vi stort sett bra kontroll og kunne for andre gong i haust (og i r) notere oss for clean sheet. Sterkt! Elias var ikkje ferdig for dagen og kunne og burde ftt straffe d han vart hindra bakfra, men dommaren sa nei. S ein god corner fr Mohammed, og sjlv der var det Elias som dukka opp p bakre stolpe, men headinga gjekk rett utanfor vinkelen. P overtid slo Michael ein god corner som William drog til p direkten p. Ballen small i stolpen og dermed ebba kampen ut med ein solid 0-2-siger.

Litt rolegare kampprogram i komande veke. Sjans f trent normalt p kvardagane, fr det er dobbeltkamp mot Moster p Kvednabekkjen p laurdag. No str dei to laga vre med sterke 4 sigrar p 4 kampar i haustsesongen. Kor skal dette ende? :)

Kampfakta fr Nyster kunstgras

G13: Solid-Trio3
0-1 (28 minutt) Elias Ulbi
0-2 (51 minutt) Elias Ulbi

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Mathias Veastad, Andr Nordy, Edvard Andr Nessestrand Ingvaldsen, Noah Smith, Mohammed Aljajan, Abdisalan Zekeriye, William Heggy, Elias Ulbi, Michael Lland, Brage Kvandal.

- Are Ulseth

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord