Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!

Trio er formelt godkjend som Kvalitetsklubb!

Laurdag 7. september 2019 vil st som ein merkedag for IL Trio Fotballgruppa. D fekk ein det synlege bevis ovverrekt fr kretsen p at ein tilfredsstiller krava til Kvalitetsklubb Niv 1 ihht NFF.

Flott bukett fotball ungdom samla
Markeringa var lagt til A-kampen mellom Trio og Bremnes p grasbanen. D pausesignalet i kampen gjekk, var det storslagen innmarsj av alle laga i barne- og ungdomsfotballen i Trio inn p Husnes Stadion. Der fekk leiar i fotballgruppa, Kjell Magnar Eide, overrekt plansje og diplom som bevis p at klubben er blitt den frste Kvalitetsklubben i Kvinnherad og nummer 22 i Hordaland krets. Anne Helene Vestbstad fr styret i HFK stod for overrekkinga, saman med vr veiledar fr kretsen, Rolf Andre Rasmussen.

Leiar Kjell Magnar Eide viser fram det synlege bevis p at Trio er Kvalitetsklubb. Anne Helene Vestbstad og Rolf Andre Rasmussen representerte HFK
Deretter vanka det gratis is til bde store og sm. Flagga vaia, sola kom fram og det var godt med folk i anledning kampen og markeringa. Einaste som mangla var poeng i oppgjeret mot bmlingane, men dei vart for sterke denne dagen og reiste heim med ein 2-0 siger mot eit Trio lag i poengnaud.

Det vanka gratis is til alle, noko spesielt dei yngste satte pris p!
Markeringa vart avslutta i Triohuset etter kampslutt, der konferansier Arne Torget loste oss gjennom ein kjekk seanse med god mat og drikke, dikt, talar og utmerkelsar. Rolf Andre Rasmussen skraut over prosessen Trio hadde hatt p veg mot sertifisering. Spesielt ppeika Rasmussen det faktum at Trio hadde utfordra kretsen undervegs og gjeve ogs dei verdfulle innspel som dei tek med seg vidare.

Det overordna mlet til Trio har vore etablera og implementera eit system tilpassa vr klubb, med den strrelse, aktivitet og ressursar som definerer vr klubb. Det er vi overtydd om at vi no har og hpar og trur vi skal sj effekt av systemet dei kommande ra.

For dei som enno ikkje har lest seg opp i dokumentasjonen utarbeidd, ligg dette under fliken Fotball p heimesida til Trio.

For Fotballgruppa IL Trio
Per Einar Gjerding
Kvalitetsklubbansvarleg

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord