Knapp siger utanfor Brann stadion

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.div kvinner: Baune-Trio 0-1. Damelaget tok tre solide poeng p Nymark sndag. Bde heimelaget Baune og vi er sterke bak, men ikkje veldig mlfarlege, s det lg an til ein mlsnl kamp. Og det vart det. Lynvingen Kristine avgjorde d ho sprang inn eit innlegg fr Aria midt i andre omgang.

Trio hadde fr kampen 16 ml p 12 kampar, medan Baune hadde 14 scora ml. Kun botnlaget Eidsvg har frre, s det var ikkje noko overrasking at frsteomgangen vart mllaus. Trio hakket betre fr pause, kan trenar Ragnvald melde.

Tre debutantar p dagens Triolag. 15-rige Madel Gausvik, nytilkomne Tuva fr Odda, samt Vilde, som er student i Bergen og tilgjengeleg p einskilde kampar. I andre omgang vart Kristine flytta opp p topp. D fekk vi meir trkk og skapte meir. Nok til vinne kampen. Midt i omgangen jaga Aria ein fortapt ball, der forsvararen stoppa og tenkte ballen gjekk ut over daudlinja. Men Aria ndde den og serverte eit perfekt innlegg til Kristine, som scora sikkert.

Kort etter ein liknande sjanse, der Aria p ny var p lp og la inn til Kristine, som ikkje lukkast den gongen. Det gjorde heller ikkje Mariel, som traff tverrliggjaren med ein susar. Defensivt hadde vi god kontroll. Litt varierande og vgale valg med ball innimellom, men med Madel og Selma i midtforsvaret var det potte tett. Dermed ein fortent 0-1-siger med i bussen heim.

Aria fr bestemannspremien i dag, tett flgd av Kristine og Madel HG. No ventar tre strake heimekampar. Frst ut Sund/Skogsvg neste sndag.

Kampfakta fr Nymark kunstgress

5.div kvinner: Baune-Trio 0-1 (0-0)
0-1 (65 minutt) Kristine Ens Medhaug

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Kristine Ens Medhaug, Madel Holmedal Gjerding, Selma Kvalheim, Mia Hydal, Emma Heggy, Sofia Televik, Christine Solheim Fjelland, Mariel Musland Madsgrd, Aria Haugsdal, Madel Grnstl Gausvik, Beate Vimme, Tuva Lyning, Vilde Teigen.

- Are Ulseth/Ragnvald Vaage

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord