Vi presenterer: Halsny IL

Til tider krise p Halsny i vinter. Det har vore meldt om kun 14 fulle mann i stallen og derav over halvparten med junioralder. Nr det er sagt, s har dei fleire gode spelarar (ikkje minst Erik Steinsb) delvis satsande i tillegg til desse. Laget varierer som vanleg enormt i prestasjonane, men er aldri gode skubbe seg p p heimebane. Dette blir tft, men vi ser ikkje vekk fr at 11.plassen held til fornya kontrakt i divisjonen.

Klikk p bildet for full strrelse
Vil ex-trenar Atle Eide brste stvet av sure fotballsko og lage nye jubelscener p Halsny? (foto fr Halsny si nettside)

Drakter:

Gult og bltt.

Trenar:

Kjell Inge Hansen. Ny av ret.

Spelartilgang:

Jon Cunningham (England), Stle Hauge (attende etter pause), Jan Gunnar Koly, Bjarte Vik (begge comeback, sistnemnte etter skade), Kjetil Bondhus (tidl.Rosendal), Robin vrevik, Erling Hansen (eigen stall).

Spelaravgang:

Sindre Fjelberg (Vadmyra), Nils Henrik Nodland (Solid), Gunnar Haavik (Brodd), Svein Helge Eide (Leirvik), Mats Paulsen (Stord/Moster), Thomas Jonassen (pause), Ingolf Sjo (lagt opp), Atle Eide (lagt opp?). Remi Sjo er visstnok p jakt etter ny klubb og Arnljot Hvidevold prioriterer husbygging (men spelar nok nr det dreg seg til).

Ambisjonar:

Her er det nok hovudsakleg snakk om berge plassen, sjlv om trenaren seier betre enn i fjor. Skulle krisa melde seg, s tvilar ingen p at nokon av dei med sko p hylla finn desse fram igjen. Ein fr ikkje hg odds p at Atle Eide blir sj i bl og gul drakt i r, for seie det slik.

Klubben:

Klubben hyrer alts til p Perlo i Kvinnherad og heimekampane spelast p Nyamyro grasbane. Det er ein plass ingen klubbar kan ta 3 poeng for gjeve, for med iherdig innsats og eit oppstemt og patriotisk publikum samlar dei alltid mange poeng p eige gras.

Treningskampar:

Har tapt for 4.divisjonslaga Leirvik BK og Odda FK, men divisjonskollega Trott vart sltt med 4-1. Halsny mtte Hald (fr den andre 3.divisjonsavdelinga) heime i cupkamp i helga. Det endte mllaust, men med tap i straffekonkurransen.

Ein kuriositet:

Halsnybuane har naboen Trio som erkerival. Som det meldast p heimesida: rets frste krig i 2005 gr av stabelen 8 juni p Husnes.

*****Tabellspdom*****

1Nest-Sotra